Hotelli-info

Sijainti

Hotelli Kuusanka on osoitteessa Ouluntaival 2, Kuusamon kaupunkikeskustassa ja torin kävelykeskustan liepeillä. Pienen perhehotellin naapurissa on liikekeskus, kahviloita ja aikaisesta aamusta iltamyöhään avoimena olevia kauppoja.

Linja-autoasema on noin 200 metrin päässä hotellista, lentokentälle on matkaa 6 kilometriä, Rukalle 25 kilometriä, Karhunkierrokselle puoli tuntia ja Oulangan sekä Hossan kansallispuistoihon matkaa hotellilta noin tunnissa.

Kirjautuminen

Käytössämme on osittain ilman fyysistä kontaktia sisäänkirjautuminen vastaanoton aukioloaikojen ulkopuolella. Saat varauksen yhteydessä ohjeet saapumiseen ja sisäänkirjautumiseen.

Varausvahvistuksen yhteydessä saat ovikoodin ja tarvittaessa ohjeet sisäänkirjautumiseen. Meillä on käytössä myös joustava uloskirjautuminen.

Aamiainen ja varustelu

Maukas aamiainen sisältyy huonehintaan. Aamiainen tarjoillaan joko viihtyisässä aamiaishuoneessa tai sopimuksesta toimitetaan huoneen jääkaappiin valmiiksi.

Kaikissa huoneissa on oma jääkaappi, vedenkeitin ja vesipiste. Huoneessa on kaikki mitä tarvitset aamiaisesta nauttimiseen ja lisää löydät huoneiden asiakaskeittiöstä, jossa pöydän ääreen mahtuu isompikin seurue.

Huoneissa ja yhteisissä tiloissa on käytössä ilmainen Wi-Fi.

Palvelut

Hotellin viihtyisää aamiaishuonetta voi varata myös kokoustilaksi ja päivätilaisuuksiin, kysy tarkemmin.

Meiltä on hyvät yhteydet alueen nähtävyyksiin. Palveluna säilytämme matkatavarat vaelluksen ajan. Talvikaudella hotellilla on suksien huoltotila.

Asiakkaille on varattu pysäköinti- ja lämpöpaikkoja sisäpihalla. Pysäköintipaikkoja on myös hotellin edessä.