Viihtyisät tilat juhliin, kokouksiin, pienryhmä- ja etätyöskentelyyn

Juuson kartanossa kokoonnutaan

Juuson kartanossa on kokoonnuttu vuosikymmenien ajan. Nykypäivänä pienten ryhmien kokoontuminen onnistuu Hotelli Kuusangan yhteydessä sijaitsevissa on viihtyisissä tiloissa. Viikoittainen säännöllinen vuokraus myös mahdollinen, kysy lisää!

Monipuoliset ja muunneltavat työskentely-, kokous- ja koulutustilat ovat vuokrattavana käyttöön joustavasti.
Tilauksesta toimitamme myös tarjoilut tiloihin tapahtumaanne. Voit hoitaa tarjoilut myös itse keittiöllisissä tiloissa.

Kuusangan kellari

Kuusangan kellari on rauhallinen kokoontumis- ja työskentelytila n 20 hlölle. Tilaan on oma sisäänkäynti, tarjoilukeittiö ja WC käytössä. Käynti tilaan on mahdollinen sekä sisäpihalta, että yläkerran kokoontumistilasta. Tila on yhdistettävissä katutason toimisto- ja pienryhmätilaan sisäkautta.

Tilan vuokrahinta 80€/pvä, 20€/h.

Kuusangan kokous- ja etätyötila

Valoisa tila on katutasossa Kuusamon ydinkeskustassa näkyvällä paikalla. Tila on sijainnista huolimatta rauhallinen ja harmoninen. Valmiiksi kalustettu tila avarine näyteikkunoineen on käytännöllinen myös lyhytaikaisena myyntitilana.

Päätetyöskentelyyn etätyöskentelijää ilahduttaa runsas pöytätila ja ergonomiaa tukeva sähkökäyttöinen työpöytä, joka tietenkin istuu sulavasti muuhun sisustukseen.

Tilaan on sisäänkäynnit sekä katutasosta että hotellin takakautta. Viihtyisässä tilassa on tilava ja mukava 9 hlön vaalea sohvaryhmä sekä erillinen 4hlön palaveripöytä.

Tilan vuokrahinta on 60€/pvä, 15€/h.

Kuusanka sali

Valoisa ja tilava katutason liiketila n. 120m2, jonka voit vuokrata esittely- ja kokoontumis- tai juhlakäyttöön.

Tilassa kaksi erillistä WCtä, tarjoilukeittiö, pöytä- ja istuinryhmiä. Sisäänkäyntejä on kaksi, katutason sisäänkäynti suoraan ydinkeskustaan sekä hotellin takapihan sisäänkäynti, josta pääsee myös sisäkautta hotellin huoneista.

Avavarat näyteikkunat ja etupuolen katettu katutason tila tarjoavat hyvän näköalapaikan esimerkiksi myyntitapahtumallesi.

Tarvittaessa yksityistilaisuudet ja juhlat järjestyvät tiloissa myös huomaamattomasti.

Tilan vuokrahinta on 80€/pvä, 20€/h.